• Cod produs:   AF-74914
  • Brand:   Artflame
  • Livrare GRATUITA
5.585,00 lei
  • Stoc epuizat

Anunta-ma cand scade pretul Anunta-ma cand revine pe stoc
Descriere

Setul de semineu "Pandora & Tanzania" este un model al companiei europene Art Flame, realizat in forma dreptunghiulara, ceea ce il face sa iasa in evidenta de restul.
Șemineul electric încorporat Tanzania este un punct focal al caracterului modern și poate fi ușor adaptat stilurilor de design contemporan. Încălzitorul funcționează în două moduri, în modul de încălzire până la 1500 W pe oră și în modul fără încălzire 100 W pe oră. Focalizarea poate fi reglată cu ajutorul telecomenzii. Ecranul elegant din sticlă neagră are un afișaj tactil pentru utilizarea manuală a opțiunilor în cazul în care se pierde telecomanda. Oferă flăcări pasionale și căldură ambientală în câteva secunde. În cazul în care doriți să vă schimbați în interiorul vostru, este ușor să treceți la reparare.
Portalul poate fi realizat într-o culoare albă standard. Produsul este realizat într-o formă dreptunghiulară, iar ornamentele 3D sunt situate pe părțile laterale ale portalului. Portalul este realizat din materiale precum MDF și PAL.
Art Flame creăm căldură și confort!

Caracteristici
Dimensiune (Î*L*A) 600*1700*270
Efect de ardere Da
Incalzire Da
Încălzirea suprafeței (m²) 15
Intensitatea flacarii 1
Materiale MDF/PAL
Panou de control Da
Protecție împotriva supraîncălzirii Da
Putere (W) 1500
Temporizator automat de oprire 1
Tensiune (V) 220/240
Trepte incalzire 1
Culoare Alb


Te-ar putea interesa


Produse vizualizate recent
    Rău           Bun