Newsletter
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ultimele noutati si pentru a primi un cupon de reducere de 10% la urmatoarea comanda

Despre noi

Cine suntem

Suntem o echipă din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul comerţului cu obiecte de decor şi produse menite să fie oferite persoanelor dragi, numite generic „cadouri”.

Prin acest magazin online „gift-shop” oferim clienților nostri produse frumoase, cadouri pentru femei, cadouri pentru bărbați, precum și o gama variață de decorațiuni pentru casă și grădină.

Oferta pentru decorațiunile de Pasti este una bogată și produsele superbe sunt speciale pentru ca Dvs. să creați un ambient plăcut la Sărbători.

Vă oferim cu mult drag decorațiuni minunate de Crăciun și brazii artificiali superbi, apreciați de toți clientii nostri.

Brazii artificiali furnizați de către noi îi imită foarte bine pe cei reali. Ei rezistă foarte bine în timp, fiind ambalați într-o cutie de depozitare robustă astfel încât să se poată păstra bine și după sărbători, putând fi folosiți mulți ani la rând.

Ce urmărim

Am pornit acest site cu gândul de a crea o experienţă online unică. Urmărim în primul rând să avem clienţi mulţumiţi şi uimiţi, să creăm un loc în care aceştia să se simtă bine şi să revină mereu, cu drag, nu doar pentru a cumpăra. Dorim să fim aproape de nevoile dvs., de aceea vom încuraja permanent contactul cu noi. Vrem să devenim din ce în ce mai buni, însă fără să punem profitul pe primul loc.

Cui ne adresăm

Acelora care iubesc frumosul, care vor să aibă în preajma lor obiecte de calitate şi care să le bucure sufletul.
Acelora care iubesc shopping-ul online simplu, transparent şi de calitate, fără să fie invadaţi de reclame la alte produse pe care nu şi le doresc.
Acelora care vor să cumpere exact ceea ce văd şi care doresc să aibă încredere în cel care le ofera produsele.


Ce oferim

În mare, articole de decor sau care pot fi făcute cadou. Încercăm să oferim produse cât mai originale. Gama de produse va fi în permanentă dezvoltare şi schimbare. Vom avea produse de sezon, dar şi pentru utilizare cotidiană. Vom ţine cont şi de părerile dvs. aşa că nu ezitaţi să ne oferiţi sugestii.

Calitatea produselor

Dorim să oferim produse de calitate, care să corespundă în totalitate cu așteptările dvs. Ne selectăm furnizorii foarte atent pentru a putea menţine un standard ridicat de calitate a produselor oferite. Vom acorda o mare importanţă satisfacţiei depline a clientului faţă de produsul cumparat, precum şi politicii de returnare a produselor.

Simplitate şi transparenţă

Dorim să ne caracterizeze simplitatea şi transparenţa. Vom face o misiune din a prezenta produsele într-un mod cât mai clar şi transparent, în aşa fel încât să cumperi exact ce îţi doreşti şi să primeşti exact ce vezi pe site. De asemenea, dorim ca experienţa de cumparare de pe site să fie cât mai simplă şi relaxantă. Produsele sunt împărţite pe categorii şi sunt prezentate în imagini clare, cu descrieri detaliate, afişate pe fond alb. Clientul nu va fi asaltat de reclame la alte produse, care să îl deranjeze în alegerea produsului pe care şi-l doreşte.