Despre noi


Datele noastre 


S.C. PRO MARKETING S.R.L.

Adresa sediu social: Resita, Bd. Alexandru Ioan Cuza Nr. 1, jud. Caras-Severin, cod postal 320108, Romania

Adresa depozit: Resita, Bd. Alexandru Ioan Cuza Nr. 1, jud. Caras-Severin, cod postal 320108, Romania

Cod Unic de Inregistrare: RO 12988041

Numar Registrul Comertului: J11/121/2000

Capital social subscris si varsat: 50800 lei

Cont bancar UniCredit Bank: RO28 BACX 0000 0004 1195 6000

Cont bancar Banca Transilvania: RO04 BTRL RONC RT0C E892 4001

Cont Raiffeisen Bank: RO21 RZBR 0000 0600 2296 5929

Cont Trezorerie: RO31 TREZ 1815 069X XX00 0745

Telefon / Whatsapp: +40 730 596 894

Email: contact@decortrendy.ro


Obiecte de activitate:

Activitatea principala:

1812 - Alte activitati de tiparire n.c.a.

Alte activitati autorizate: 1813 - Servicii pregatitoare pentru pretiparire 1814 - Legatorie si servicii conexe 2511 - Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice 3299 - Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a. 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat 4329 - Alte lucrari de instalatii pentru constructii 4331 - Lucrari de ipsoserie 4333 - Lucrari de pardosire si placare a peretilor 4334 - Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri 4339 - Alte lucrari de finisare 4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet 4941 - Transporturi rutiere de marfuri 5811 - Activitati de editare a cartilor 5812 - Activitati de editare de ghiduri, compendii, liste de adrese si similare 5814 - Activitati de editare a revistelor si periodicelor 5819 - Alte activitati de editare 6201 - Activitati de realizare a softului la comanda (software orientat client) 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe 6820 - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate 7312 - Servicii de reprezentare media 7410 - Activitati de design specializat 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat 8230 - Activitati de organizare a expozitiilor, targurilor si congreselor


Punct de lucru unic:

Adresa sediu social si depozit: Resita, Bd. Alexandru Ioan Cuza Nr. 1, jud. Caras-Severin, cod postal 320108, Romania

Firma nu are alte puncte de lucru.De ce vei iubi experienta oferita de noi? 

Suntem o afacere de familie din Resita, judetul Caras-Severin, care am inceput in primavara anului 2000 din dorinta de a oferi clientilor nostri ceea ce ne-ar placea si noua sa primim. 

Am pornit acest site cu gandul de a creea o experienta placuta clientilor nostri. Urmarim in primul rand sa avem clienti multumiti, intelegem situatiile diferite si de aceea vom raspunde prompt de fiecare data cand ne veti contacta. 

Vom acorda o mare importanta satisfactiei depline a clientului fata de produsul cumparat, precum si fata de politica de returnare a produselor. 

Vrem sa devenim din ce in ce mai buni, si asteptam sa ne spuneti oricand si bune si rele pentru a ne putea imbunatati atat selectia de produse cat si serviciile.  

Suntem oameni de bine care punem suflet in tot ceea ce facem.  

 

 

Ce veti gasi la decortrendy.ro 

Ofertele de sezon vor fi mereu in atentia noastra. Cautam mereu sa aducem produse de calitate. Ne selectam furnizorii foarte atent pentru a putea mentine un standard ridicat de calitate a produselor oferite.  

Pentru Craciun va oferim cu mult drag decoratiuni minunate de Craciun si brazi artificiali superbi, apreciati de toti clientii nostri. Avem o gama completa de produse decorative pentru Craciun, de la ghirlande la globuri si coronite. Cu siguranta vei gasi produse in culorile temei pe care ti-o doresti.  

Brazii artificiali furnizati de catre noi imita foarte fidel pe cei reali. Ei rezista foarte bine in timp, fiind ambalati intr-o cutie de depozitare robusta astfel incat sa se poata pastra bine si dupa sarbatori, putand fi folositi multi ani la rand.  

La decortrendy.ro veti gasi si decoratiuni pentru Paste, de la figurine tematice pana la cosulete si alte decotratiuni potrivite acestei Sarbatori. 

Gama de plante artificiale va fi o gama permanenta pe site-ul nostru. Florile si plantele artificiale in ghiveci au devenit decoratiunea perfecta pentru multi clienti. Acestea pot decora orice incapere, nefiind dependente de o cantitate de lumina pe care sa o primeasca, vor arata perfect tot timpul anului. 

Gama de produse va fi in permanenta dezvoltare si schimbare. Vom avea produse de sezon, dar si pentru utilizare cotidiana. Vom tine cont si de parerile dvs. asa ca nu ezitati sa ne oferiti sugestii. 


Calitatea produselor 

Dorim sa oferim produse de calitate, care sa corespunda in totalitate asteptarilor dumneavoastra. Ne selectam furnizorii foarte atent pentru a putea mentine un standard ridicat de calitate a produselor oferite.  

Vom face o misiune din a prezenta produsele intr-un mod cat mai clar si transparent, in asa fel incat sa cumperi exact ce iti doresti si sa primesti exact ce vezi pe site. De asemenea, dorim ca experienta de cumparare de pe site sa fie cat mai simpla si relaxanta. Produsele sunt impartite pe categorii si sunt prezentate in imagini clare, pe fond alb, cu descrieri detaliate.In plus, vei putea folosi numeroase filtre pentru a gasi produsul cel mai potrivit nevoii tale. 
Vom acorda o mare importanta satisfactiei depline a clientului fata de produsul cumparat, de aceea va rugam sa ne scrieti de fiecare data.