Politica de livrare

Produsele sunt livrate din depozitul nostru din Reșița, Caraș-Severin şi ajung la destinaţie în interval de 1-4 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii, la orice adresă de pe teritoriul României.


Decor Trendy îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.


Comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 15:00 sunt predate curierului în aceeaşi zi, comenzile înregistrate după ora 15:00 sunt predate curierului ziua următoare.


Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate și poate suferi întârzieri din cauza unor evenimente neprevăzute cum ar fi: greve, acte de terorism, incendii, explozii, accidente sau blocaje rutiere, defecțiuni tehnice, condiții meteorologice nefavorabile, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti. În oricare din aceste cazuri, firma de curierat va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării.


Curierul contactează telefonic clientul, înainte de livrarea coletului. Este important ca numărul de telefon furnizat de acesta să fie corect notat în comandă.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată, după ce reuşeşte să ia contact cu acesta.


În cazul în care clientul nu este găsit nici după a doua încercare, comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.


Recepţia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună şi corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. Recepţia este facută în momentul semnării documentelor fiscale legale ce însoţesc coletul.


Metode de transport

Produsele sunt livrate cu firmele de curierat: Cargus. Fan Courier, DPD, Sameday.

Pentru comenzile de peste 400 RON, transportul este GRATUIT. Pentru comenzile sub 400 RON, costul transportului este 24 RON.

Pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de email contact@decortrendy.ro.


Împachetarea

Pentru împachetarea produselor se foloseste o combinație de materiale cum ar fi: carton, polistiren, folie cu bule, precum și HÂRTIE RECICLATĂ deoarece echipa Decor Trendy își dorește să salveze cât mai mulți copaci de la tăiere.