Cum plătesc

Pentru plata produselor comandate vă punem la dispoziţie următoarele metode de plată:

  • Plată ramburs: veţi achita la curier, în numerar, contravaloarea comenzii şi eventualele taxe de transport, la primirea coletului.
  • Plată prin transfer bancar sau ordin de plată: pentru aceasta vă rugăm folosiţi informaţiile din pagina de contact. Comanda va fi expediată după ce suma expediată intră în contul nostru bancar.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Dacă ați ales metoda de plată Online prin card bancar este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți EuPlatesc.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
3D Secure asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  • NOU! Plata cu cardul in rate cu dobanda 0%

Plateste online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Poti opta sa platesti in 3, 6, 9 sau 12 rate, in cazul in care ai unul din cardurile eligibile, de mai jos.

Dupa ce vei introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde poti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT).

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

- 3, 6, 9 sau 12 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online

- 0.30% inapoi pe card, sub forma de puncte STAR, daca alegi plata integrala online. Punctele inseamna bani pe care le poti folosi ulterior in reteaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu


In Programul STAR Plata in Rate Fixe fara Dobanda sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

In Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

0lasuta.pngRate fara dobanda  ceas.pngperioada de gratie de pana la 56 de zile
mana_cu_card.pngcomision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

 Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international


Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  • Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
  • Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
  • Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
  • Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
  • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 banner_text_apb.png