Seminee electrice

Semineele electrice Art Flame au garantia unui producator european de top.

Oferim o gama larga de seminee electrice, focare electrice cu efect de flacara si seminee din MDF.

Element arhitectonic cu origini aristocratice si dublu rol, functional si decorativ, semineul a devenit tot mai intalnit in interiorul locuintei moderne. Pe langa caldura degajata in sezonul rece, semineul este cel care atrage atentia. El este punctul central de atractie al casei, inima familiei, care ii aduna pe toti intr-un singur loc, cald si luminos.

Semineele Art Flame reprezinta un element de interior de inalta calitate, care variaza in functie de dimensiune, forma, materiale si culori. Va propunem o varietate de seminee din care sigur veti gasi unul pe gustul dumneavoastra, potrivit cu locuinta de care dispuneti, indiferent ca este o casa modesta, o vila somptuoasa, o garsoniera sau un apartament la bloc.

Calitate. Seturile de seminee Art Flame sunt de calitate superioara, au un design original si prezinta cea mai variata colectie din Europa.

Siguranta. Din moment ce semineul electric nu genereaza flacari, incaperea in care este amplasat produsul devine sigura pentru copii si pentru cei din jur. Semineul poate fi operat manual sau din telecomanda, iar acesta poate fi chiar programat cu timer pentru inchidere.

Versatilitate. Produsele noastre au scopul de a incalzi ambientul dumneavostra, dar si de a umple incaperea cu eleganta si rafinament. Accesoriile noastre pot oferi mai mult efect semineelor electrice, cu un impact vizual de neuitat.

Functionalitatea focarelor. Ofera un design unic, datorita efectului 3D. Intensitatea flacarii poate fi reglata cu ajutorul telecomenzii sau din panoul manual, ce duce la usurarea utilizarii functiilor.