• Cod produs:   115128
152,00 lei
  • Stoc epuizat

Anunta-ma cand scade pretul Anunta-ma cand revine pe stoc
Descriere
Suportul metalic gri cu design Love este un obiect decorativ foarte apreciat fiind potrivit ambientelor moderne, dar și celor clasice. Are aspect plăcut și este funcțional, putând fi utilizat pentru așezarea sticlei de vin.
Suportul de vin poate fi un cadou minunat, alături de o sticlă de vin oferită unor îndrăgostiți, la o ocazie specială. Decorațiunea este metalică, iar design-ul personalizează un băiat și o fată îmbrățișați, așezați pe băncuță.
Suporturile pentru băuturi și accesorii sunt o soluție decorativă foarte apreciată, prin îmbinarea unui aspect estetic plăcut cu cel funcțional.

Caracteristici:
Culoare: gri
Dimensiuni: 25 x 24 x 11 cm

SET CADOU :  Suporturile și accesoriile pentru vin pot fi achizitionate și în această configurație, dar și împreună cu o sticla de vin, când vrei să oferi un cadou complet !

Vin roșu demisec Fetească Neagră de Tohani: vin tradițional românesc cu gust și miros de prune uscate sau fructe de pădure necoapte. Excelent companion la brânzeturi fine si preparate la grătar. La acest set pretul va fi compus din pretul produsului, la care se adaugă 29 RON, pretul sticlei de vin.

Alege setul împreună cu sticla de vin roșu, iar cadoul tău este complet ! 

Cod 115128


Te-ar putea interesa


Produse vizualizate recent
    Rău           Bun