Cumparaturi de Craciun - Economiseste timp si bani

Aminteste-ti, cumparaturile se fac din timp, asa ca nu lasa pe ultima suta de metri tot ce vrei sa cumperi pentru Craciun. Decat sa cheltui multi bani intr-o luna, mai bine cumperi din timp produsele de care ai nevoie, chiar din octombrie,  pentru a avea un Craciun de vis.  
Produsele precum decoratiunile pentru masa de Craciun, bradul, luminitele, anumite alimente de tipul conservelor si cadourile pentru cei dragi se pot cumpara chiar si cu cateva saptamani mai devreme. De ce? Pentru ca scapi de aglomeratia din magazine, dar si preturile sunt mai accesibile. Inainte de Sarbatori preturile cresc considerabil.
Pana la urma, cel mai mult conteaza sa fii acasa cu familia si sa te bucuri de pregatiri impreuna cu cei dragi, nu sa stai in aglomeratie, alergand in toate partile, printre raioanele magazinelor.  
 
La decortrendy.ro gasesti brazi de Craciun, ghirlande si coronite, decoratiuni brad si multe modele de globuri din sticla , precum si cadouri pentru femei, pentru barbati sau cadouri corporate.
 

Iata cateva sugestii de pus pe lista ta de cumparaturi: 

 
Pentru masa de Craciun poti aseza salata de boeuf sau diverse garnituri in boluri de portelan cu suport din bambus. Il gasesti la un pret convenabil. In plus, se potriveste de minune cu orice tema de culori sau stil ai alege.  
Tot pentru masa de Craciun poti folosi diverse suporturi pentru lumanari. Acestea vor da o lumina calda si vor imbogati masa cu aspectul lor festiv.  
Pe farfurii poti aseza cate o crenguta decorativa, pe care in anii viitori o poti reutiliza in diverse moduri. La decortrendy.ro gasesti seturi de crengute in diverse culori si forme: Craciunita alba de gheata, set 5 fire de vasc, set crengute pin inghetat, ferigi roz, si multe alte variante de decoratiuni. 



Ghirlande si coronite brad

Cu o coronita de brad vei da un aer festiv casei tale. Indiferent ca infrumusetezi usa de la intrare, sau pe cea din sufragerie sau usa de la camera copiilor, imediat aspectul se va schimba.   
Poate ca preferi o coronita deja decorata sau o coronita simpla pe care sa o decorezi impreuna cu familia, la decortrendy.ro ai de unde alege din multe modele.  
De ce vei iubi ghirlandele si coronitele de la decortrendy.ro? 
Ghirlandele si coronitele noastre artificiale sunt simple pentru a le putea decora tu sau sunt deja decorate cu fructe si conuri de padure, cu lumini LED sau flori albe de Craciunita. Fructele au o culoare vibranta de rosu care aduce iz de sarbatoare, iar conurile sunt realizate atat de realist incat nu vei observa diferenta intre un con real si unul artificial.



Brazii de Craciun
Probabil ca ai tot cumparat brazi naturali. In fiecare an aceeasi poveste: mergi in piata, cumperi un brad care nu miroase si se usuca repede si apoi il arunci. Brazii artificiali de la Decortrendy.ro sunt recunoscuti pentru cat de calitativi sunt.  

Prin ce se vede calitatea?

  • Desimea crengilor 
  • Dispunerea acelor 
  • Calitatea trunchiului  
  • Rezistenta

Am adus pentru tine cei mai buni si aspectuosi brazi. Se monteaza usor, iar dispunerea crengilor este perfecta pentru a agata toate tipurile de decoratiuni, si cele lungi sau cele mici si purtatoare de amintiri. 
Gasesti si brazi cu lumini LED incorporate, incat nu va mai fi nevoie sa te rotesti in jurul bradului ca sa prinzi luminitele.


  

Si tot ca sa iesi la un buget cat mai bun ti-am pregatit cateva sugestii si de cadouri cu buget redus.  
Cadouri pentru femei: cercei cu cristale Swarovski la 50% discount 
Cadouri pentru barbati: seturi de pixuri si brelocuri, elegante si foarte utile, sau suporturi si accesorii pentru bauturi. 
 

Spor la cumparaturi si economie la buget!



Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs