Mos Craciun, cu plete dalbe… Noi cu drag te asteptam!

Moș Crăciun, cu plete dalbe… Noi cu drag te asteptăm!

Așa este, nu? Cu toții așteptăm cadourile de la el sub bradul verde frumos împodobit… Nimeni nu îl vede căci el are grijă să vină discret atunci când copiii dorm cuminți și visează la ce aventuri vor mai avea în iarna care vine.

După cum ne spune și Wikipedia, Moș Crăciun este personajul mitologic care împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Crăciun. Da, copiii cuminți primesc jucăriile frumoase  pe care și le doresc. Dacă au  grijă să își ajute părintii la ornarea bradului, Moșul îi vede și îi răsplătește pentru faptele lor bune.

Ritualuri legate de Moș Crăciun

Intrucât Moșul nu știe întotdeauna ce își doresc copiii, ei ar trebui sa îî scrie o scrisoare în care povestesc și despre faptele lor bune și ce jucarie și-ar dori sa primească. În fiecare an Moș Crăciun primește milioane de scrisori din întreaga lume și spiridușii lui au grijă să îi pregătească darurile pentru fiecare dintre copii.

Cel mai frumoase momente, pe lângă impodobirea bradului, sunt minunatele colinde, care încep să fie difuzate la fiecare post de radio si în fiecare casă. Ascultăm noile sau vechile albume cu cântece de Crăciun ale unor artisti celebri, care în fiecare an au grija să ne aducă prin muzica lor liniste sufletească, pregătindu-ne de Sărbatoarea Crăciunului. În fiecare tară există colinde specifice, dar cele mai ascultate colinde sunt cele internaționale, care si la noi, în Europa aduc spiritul sărbatorilor mai aproape.

Decor Trendy îl aduce pe Moș Crăciun în fiecare casă…

Cele mai apreciate decoratiuni de Craciun le poti achizitiona de aici:

„Moş Crăciun cu plete dalbe
A sosit de prin nămeţi
Şi aduce daruri multe
La fetiţe şi băieţi

Moş Crăciun, Moş Crăciun

Din bătrani se povesteşte
Că-n toţi anii negreşit
Moş Crăciun pribeag soseşte
Niciodată n-a lipsit…”

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Tastează și apasă Enter pentru căutare

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.