Apartamentul familiei Maxer, ornat cu decoratiunile de la Decor Trendy

Andreea Maxer a ales pentru Crăciunul din acest an, 2019, frumoasele decorațiuni de la www.decortrendy.ro pentru a decora superbul apartament al familiei MAXER.

La despachetarea coletelor a participat cu mare placere și fiul lor Andreas Maxer, care a îndrăgit pe loc minunata decoratiune ursuleț.

Deea si Dinu Maxer au și o fetita, care este încă mititică, dar este așa de dragălașă când se uită către decoratiunile acestea superbe, ce au design parcă special pentru familia Maxer… Păpușica cu felinar a fost atractia serii, pe lângă multitudinea de decorațiuni cu LED, globuri din  sticlă aurii și rosii – globurile cu care va fi ornat minunatul brad artificial alb Flock Tree Deluxe de 2,1 m înălțime, pe care îl puteti cumpăra de aici.

Acesta este minunăția de decorațiune fetiță cu felinar pe care a îndrăgit-o draga noastră nouă prietenă, Deea Maxer. Păpușica aceasta frumușică ce are 44 cm înălțime poate fi achiziționată de la www.decortrendy.ro:

https://decortrendy.ro/produs/decoratiuni-craciun/decoratiune-craciun-cu-suport-de-lumanare-fetita-cu-felinar-44-cm/

Decoratiuni minunate, acasă la familia Maxer!

Vă vom prezenta zilele acestea și superbul brad ornat, precum si multe alte minunății pe care Deea Maxer le-a ales de la Decor Trendy… Rămâneți aproape, pentru noi vești!

Apropo, voi ați cumpărat bradul pentru Crăciun?  Dar decorațiunile ? Să știți că noi le avem pe cele mai frumoase !

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Tastează și apasă Enter pentru căutare

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.