Top 5 moduri de a decora brazii artificiali pentru Craciun in 2019

Crăciunul se apropie cu repeziciune…

… și poate te gândești deja cum vei decora bradul sub care vor sta cuminți, împachetate frumos,  toate cadourile…

Este perioada optimă ca să-ți cumperi bradul pentru Crăciun! Știai că ”eco” este noul trend al sec. XXI ? Brazii artificiali, pe lângă faptul că înlocuiesc cu succes brazii naturali, aceștia au culori superbe și aspect natural. Bradul tău va fi trendy și elegant, special pentru ideile de amenajare din anul 2019. Noi îți oferim brazi artificiali verzi sau albi, ninși, sau poți alege un brad cu conuri superbe sau cu LED-uri. O „ploaie” de stele va lumina bradul de Crăciun!

Ce brazi poti alege

Noi ne dorim brazi fastuoși, care impresionează prin măreție și frumusețe. În funcție de spațiul în care vei așeza bradul de Crăciun, alege cu încredere dintre ofertele noastre variate. Avem pomi superbi cu înălțimea între de 75 cm și 180 cm pentru saloanele de apartament, iar pentru casele și clădirile care au încăperi înalte, brazii de 210 cm – 270 cm, 3 m sau chiar 4 m se vor potrivi perfect.

Și pentru că vorbeam de ornarea bradului, te-ai gândit cum îți decorezi bradul de Crăciun?  În mod sigur îți dorești să obții un rezultat fabulos, invitații tăi apreciind în mod deosebit decorațiunile din acest an.

Cum să decorezi brazii de Crăciun în 2019

În fiecare an, există mai multe tendințe și de multe ori îți este greu să ții pasul cu acestea. Dacă într-un an au fost la modă brazii împodobiți în culoarea mov, în alți ani fundele roșii au fost vedetele sezonului. Noi îți oferim sugestii de ornare, îți prezentăm atât fotografii cu produsul standard, brad Flock Tree Deluxe cu LED, dar și câteva modele de brazi superbi, decorați în diferite stiluri. Ne-am bucura să ne spui care dintre modele te inspiră anul acesta.

  1. Îți poți decora frumosul brad artificial verde cu conuri, folosind globuri de sticlă în culorile de crem, maro închis și maro deschis, seturile pe care le avem disponibile fiind potrivite cu ideea ta de amenajare în tonuri naturale. Globurile din sticlă sunt elegante și foarte fine, cu diferite dimensiuni 5,7 cm,  8 cm sau 10 cm.
  2. Dacă dorești să creezi în mod simplu și eficient magie la Sărbătorile de iarnă, alege brazii cu lumini LED incorporate!
  3. Știm că vrei ca anul acesta să ai parte de cel mai frumos brad de Crăciun, iar dacă îți dorești ceva mai deosebit, trebuie să știi că anul acesta se poartă și degradeul. Poți decora bradul în două culori predominante din casa ta. Pentru un efect mai puternic, poți așeza decorațiuni dintr-o culoare în partea superioară, iar în partea inferioară să aibă altă culoare.
  4. Vrei un brad sofisticat? Poți alege să combini globuri de sticlă roz lucios sau albe mate, împreună cu cele roz prăfuit mate sau lucioase. Împreună cu beteala strălucitoare și luminile frumoase ale bradului, efectul  va fi ”wow!”
  5. Dacă vrei un brad ”fresh” folosește culori puternice, ca de exemplu: albastru, verde smarald sau roșu, alaturi de cele argintii, toate acestea fiind disponibile în ambele modele, mat sau lucios. Cu putină creativitate, efectul va fi peste asteptări!

Decoruri rafinate

Decorează cu rafinament întreaga casă, în ton cu bradul, putând opta pentru decorațiuni argintii: vei crea un efect aparent rece dar de-o eleganță desăvârșită.

Folosește-ți imaginația și creează combinații între decorațiunile vintage, moderne sau elegante pe care ți le oferim aici. Creează un brad de poveste, alături de steluțe și clopoței, precum si alte ornamente de Crăciun cu copilași și îngerași frumoși.

Și te invităm ca după ce ai realizat amenajarea interioară de vis folosind unul dintre brazi artificiali verzi sau albi, cu conuri sau cu LED-uri,  sau cu decorațiunile minunate de pe site, să ne arați și nouă. Poți să ne trimiți oricând mesaj aici sau la pagina noastră de Facebook, Decor Trendy.

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Tastează și apasă Enter pentru căutare

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.