5 modele de decoratiuni care ii vor incanta pe toti cei din familie

5 modele de decorațiuni care îi vor încânta pe toți cei din familie

Peste o lună vom sărbători Crăciunul ?… Vă vine să credeți ca Anul 2019 este aproape de final și că vom face o sinteză a acestuia? Unii deja au început să își facă planuri pentru 2020 ?

Cum doriți să petreceți perioada care a mai rămas până la marea sărbătoare a Crăciunului, când în fiecare casă vom avea un  brad minunat și decorațiuni minunate. Haideți să cream încă de acum decorul plin de farmec,  folosind plini inspirație decorațiunile potrivite fiecărei case și poate biroului cochet în care îți petreci  mare parte din zi.

1. Avem pentru tine decorațiunea pentru lumânări tip pastilă, care va crea o lumină discretă ce străbate plăcut metalul elegant al acestui sfeșnic cochet:, care poate fin achizitionata de aici:

2. Sau poate îți face cu ochiul acest minunat  decor de Crăciun cu LED, în care copiii se joacă la zăpadă, iar trenulețul are efecte de mișcare pe care familia ta le va îndrăgi:

3. Îți plac renii lui Moș Crăciun? Avem exact ce trebuie pentru tine:

Mai multe decoratiuni de Craciun poti alege de aici.

4. Decorațiunea aceasta elegantă argintie pentru lumânare are 10 cm înălțime și este perfectă pentru un ambient elegant:

Mai multe suporturi pentru lumanari superbe avem pe site, cu stoc la zi si modele variate.

5. E greu sa decizi având atâtea decorațiuni superbe pe care sa le alegi pentru acasă, noi suntem siguri că atunci când pe acest Copil în costum de urs polar, de 43 cm înălțime, îl va vedea copilașul tău va dori să se și joace cu el, atâta de drăguț este:

Sunt disponibile două modele, drăgălașul ursulețul polar jucându-se de-a v-ați ascunselea în mod amuzant.

Nu închei fără să vă spun un citat frumos despre această sărbătoare care ne aduce pe toți împreună: „Crăciunul trece bagheta sa magică peste întreaga lume și, vedeți, totul devine mai blând și mai frumos.” (Norman Vincent Peale, autor american)

Pentru o atmosfera minunată la Crăciun, decorațiunile noastre sunt perfecte!

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Tastează și apasă Enter pentru căutare

Coș de cumpărături

Niciun produs în coș.